HotS: Završen je prelazni rok za drugu fazu HGC – zanimljive izmene u rosterima

HotS: Završen je prelazni rok za drugu fazu HGC – zanimljive izmene u rosterima

Druga faza najveće globalne HotS lige do sada, samo što nije stigla. Svi timovi naporno rade da poboljšaju svoje sastave što je to bolje moguće. Ipak je konačna nagrada za pobednike ovog dela takmičenja odlazak na BlizzCon.

Druga faza HGC lige počinje odmah nakon Mid-Season Brawla. tačnije 23 juna. O nekim promenama smo pisali, neke su stigle u poslednjem trenutku, sve u svemu ovo su konačni sastavi timova koji ulaze u drugu fazu takmičenja.

Promene na EU regionu su sledeće*:

Team Expert                Atheroangel – bLaDe

Tricked esport             Makke – ethernal

Playing Ducks             ethernal – chriZplosion

*Sva BOLD imena su novi igrači.

Pored ovih promena, beGenius je raspustio svoj roster. Bez izmena prošla su tri najbolja tima Fnatic, Team Dignitas i Team Liquid.

Makke se očigledno dobro pokazao na testiranju za Tricked, pa je upao na mesto ethernala. Najveći transfer ove faze je svakako Atheroangel. Već par puta se našao u sastavu Team Experta u prvoj fazi HGC lige, ali samo kao izmena. Od sada je i zvanično član tog tima, i boriće se pod njihovim banerom u drugoj fazi takmičenja. Athero je igrao za velike timove kao što su Fnatic, Team Dignitas i Team Liquid i sigurni smo da će njegovo iskustvo mnogo doprineti igri TE.

NA region ima malo više promena:

Roll20 esports             Goku – YoDa

No Tomorrow               Equinox – erho

Gale Force eSports     KingCaffiene, k1pro – Khroen, Equinox

Naventic                      iDream – Kenma**

Superstars                  erho, YoDa – Faye, Goku

Team Freedom           Kure – insomnia

**Kenma je prešao na poziciju trenera.

Jedini tim koji je ostao nepromenjen je šampion prvog dela sezone Tempo Storm.

iDream je ipak našao svoj novi tim. Naventic je imao jako lošu prvu sezonu, možda im je baš ovakvo pojačanje trebalo. Zbog velikog broja transfera između timova, NA region ostaje skoro pa nepromenjen po igračima. Jedino ćemo ih u drugoj fazi gledati pod različitim banerima.

 

 

Related Articles