NALCS: CLG preko Dignitasa dolazi do trećeg mesta!

NALCS: CLG preko Dignitasa dolazi do trećeg mesta!

CLG je sa 3 prema 0 apsolutno dominirao na Dignitasom, i zauzeo je treće mesto na Summer Splitu!Резултат слика за clg 2k17 lol

CLG se posle ubedljivog poraza protiv Immortalsa iskupio fanovima, i uspeo je da osigura bar treće mesto. CLG je bio dobro upoznat sa taktikom Dignitasa, tako da su već od nivoa 1 kretali u iznenadne napade, koji su im davali prednost od samog početka igre. Treba pohvaliti još uvek novog junglera CLGja, Omar Goda, koji je bio glavna karika tih ranih napada, jer, kako kaže, dobro je proučio Dignitasovu taktiku, i tako je navodio svoj tim do pobede. Osim dobre taktike, CLG je i igrao veoma dobro. CLG Stixxay, CLG Huhi i CLG Darshan, su dominirali svojim u lejnovima, kao i u timskim borbama.

Nažalost, CLG se još uvek nije plasirao na Worlds, ali kako im je sledeći protivnik za kvalifikaciju verovatno ponovo Dignitas, šanse su na njihovoj strani. Dignitas bi trebalo da proba da promeni svoju startnu taktiku, ali to ovako kasno u sezoni može biti rizično, tako da imaju dve opcije, da menjaju taktiku i da rizikuju, ili da se nadaju da CLG neće ponovo kazniti njihovu predvidivost.

Related Articles