NALCS: TSM ponovo šampion Amerike!

NALCS: TSM ponovo šampion Amerike!

TSM je sa 3 prema 1 savladao tim Immortals, i tako osvojio još jednu NA titulu za redom!

Ovo finale je bilo veoma uzbudljivo, sa mnogo preokreta, zanimljivih komboa, pa čak i veoma razočaravajućim greškama. TSM je u prvu igru ušao sigurno, i od početka je gradio prednost. U igir Immortalsa, videla se trema, koja im je znatno otežala prvu igru, i zato su posle 20 minuta objektivi postali besplatni za TSM, koje je to iskoristio i ubrzo završio igru sa 15 prema 5. Istako se TSM Hauntzer sa Gnarom i rezultatom 5/0/3.

U drugoj igri Immortals se pribrao, i njihov jungler, IMT Xmithie, je sa savršenim kretanjem na mapi uspeo da obezbedi vođstvo za njihov tim. TSM je pokušao da se bori protiv Xmithiea koje je bio svuda na mapi ali bezuspešno. Immortals je posle nekoliko timskih borbi završio igru sa 20 prema 10.

U trećoj igri , Immortals je sakupio 5000 zlata prednosti, ali je TSM sa nekoliko borbi kod barona, uspeo da preokrene kurs meča, i zatim pobedi u finalnom pushu koji Immortals nije mogao da zaustavi.

Četvrta igra je bila izuzetno frustrirajuća za Immortals, koji treći put u finalu pravi istu grešku. Do 23. minuta vodili su 7 prema 0 i imali 10 000 zlata prednosti, kao i inhibitor i 9 kula, ali od tog momenta, Immortals je uzeo samo još jedno ubistvo, dok je TSM uzeo 14. TSM do samog kraja igre igrao je savšeno, ni jedna jedina greška nije se mogla videti u izvođenju timskih borbi, u kojima njihovi protivnici imaju po item više. Međutim, Immortals je još bio u prednosti pa je i dalje rušio bazu tima TSM. Tu je izbila poslednja borba ovog takmičenja, koju je Immortals izgubio. TSM je posle toga uništio inhibitor i Nexus kule, a zatim i Nexus, čime su definitivno zasluženo postali višestruki šampioni Amerike!

Related Articles