Predstavnici kineske LoL lige osvojili All Star turnir!

Predstavnici kineske LoL lige osvojili All Star turnir!

Kineski LoL predstavnici su, pored titule njihovog adc igrača, Uzi-ja, uspeli da se domognu titule i kategoriji 5v5, pobedivši tajvanske predstavnike posle čak 6 sati igre!

Igrači kineske LPL LoL lige osvojili su All Star turnir u timskoj kategoriji 5 na 5. Na putu do finala, Kinezi su savladali predstavnike najjačeg i najtrofejnijeg LoL regiona na svetu, igrače Južne Koreje, sa 2-1. Njihovi protivnici u finalu, predstavnici Tajvana, savladali su tim Jugoistočne Azije, odnosno igrače Vijetnama, sa ubedljivih 2-0 i domogao se finala All Star turnira. Velika zabava i borba prikazani su nam u finalu koje je trajalo 6 sati.

Mnogi ljubitelji LoLa ovaj turnir vide kao mesto gde će igrači da uživaju i zabave se igrajući svoju omiljenu igru. Ali tako sam 5v5 turnir nije delovao, što se i videlo po količini takmičarskog duha koji su pokazali igrači obe ekipe. Čak 80 minuta trajao je treći gejm između Kine i Tajvana, a koliko je ova pobeda značila Kini pokazuje i činjenica da su njeni igrači nakon pobede dozvolili Uziju da podogne pehar koji već dugo priželjkuje, a to je pehar pobednika na međunarodnom turniru.

Pobedom Kine u finalu All Star turnira završena je takmičarska 2017. godina. Sezona 7 je sada zvanično završena i u Esportu. Sada se čeka januar, za početak nove League of Legends sezone i novu zabavu za sve ljubitelje ove grane Esporta!

Related Articles