Pošaljite svoj replay snimak iz Fortnite: Battle Royale i osvojite Alienware PC

Pošaljite svoj replay snimak iz Fortnite: Battle Royale i osvojite Alienware PC

Kao što je prethodno bio slučaj sa Boogiedown takmičenjem, gde su fanovi trebali da pošalju svoj urnebesni i originalni ples kako bi najbolji od njih bio zauvek ovekovečen u samoj igri, sada svi uživaoci Fortnite: Battle Royale imaju priliku da što bolje iskoriste i dalje sveži replay sistem i mogu osvojiti Alienware PC.

Sve što je potrebno je napraviti originalni video uz pomoć Replay editora u trajanju od najmanje 60 sekundi i okačiti ga na Youtube kanal uz #ReplayRoyale hashtag. Epic Games, koji organizuje ovo takmičenje, će poslati materijal ocenjivati na osnovu kreativnosti, da li je i u kolikoj meri iskorišćen replay sistem a pravljenje videa i da li je dobro prikazana atmosfera koju igra nosi.

Glavna nagrada je apsolutna zver od mašine, poznata kao Alienware Aurora, sa i7 procesorom, 16GB RAM-a, GTX 1080 grafikom i Tobii Eye Trackerom i Atomos Ninja Flame uređajem za snimanje gejmpleja, a tu su još i razgovor sa developerima iz Epic Gamesa, dve Swag torbe i 10,000 V-Bucks. Osim za pobednika tu su nagrade i za finaliste, kojih ima 5, i oni dobijaju Atomos Ninja Flame uređaj sa snimanje videa, Alienware tastaturu i miša, swag torbe i 5,000 V-Bucks. Za narednih 10 mesta je obezbeđeno 5000 V-Bucks, a prvih 100 igrača po plasmanu dobijaju simboličnih 2,500 V-Bucks, sasvim dovoljno za kupovinu jednog legendarnog skina.

Ako ste zainteresovani za ovo takmičenje, a niste baš umešni u radu sa ovim editorom, Epic je pripremio video sa savetima i trikovima za korišćenje replay sistema. Više o pravilima konkursa možete pročitati ovde.

Related Articles