Kada vam se kontroler otkači u borbi za milion dolara

Kada vam se kontroler otkači u borbi za milion dolara

Ovog vikenda se u Sijetlu održalo svetsko prvenstvo u pucačini Halo.

Iako se ovaj majkrosoftov hit nikada nije probio u Evropi, u Severnoj Americi važi za jedan od popularnijih šutera i ima sasvim solidno razvijenu esport scenu, i brojne poznate esport organizacije imaju svoje Halo timove, kao što su OpTic Gaming, CLG, Evil Geniuses, Team EnVyUs i Splace.

Nagradni fond na ovom događaju je bio milion dolara, tako da su ulozi svakako bili veliki, i tim pre verujemo koliki je bio bes igrača Tajler “Spartan” Ganze, kada mu se u odlučujućim momentima desio neverovatan peh i njegov verni Xbox kontroler ga je izdao.

Igrao se sedmi meč u bo7 seriji Reciprocity vs Envy, i Ganza i njegov tim su imali neverovatnu seriju, te se činelo da će odneti pobedu u ovom neverovatno napetom i iscrpljujućem meču, ipak desio se peh koji možete videti ispod, što je rezultiralo pauzom koja je protivnicima dala predaha i prostora da se konsoliduju, i na kraju pobede za prolazak u veliko finale.

 

 

Ganza je na sve ovo imao samo jedan jedini komentar u obliku tvita kojo govori više od hiljadu reči, a mi možemo samo da zamislimo koliko je ovo iskustvo bilo frustrirajuće za njega.

 

Related Articles