Stigao nam je prvi Heroes of the Storm strip – upoznajte Raven Lorda

Stigao nam je prvi Heroes of the Storm strip – upoznajte Raven Lorda

Večeras je na zvaničnom Youtube kanalu igre Heroes of the Storm izašao video u kome saznajemo da vrlo uskoro možemo da očekujemo specijalni događaj unutar igre koji će nam po prvi put dublje produbiti priču samog sveta Nexusa.

Događaj će biti fokusiran oko Raven Lorda, moćnog poluboga koji kontroliše Raven Court, na kome se nalaze mape Cursed Hollow, Haunted Mines i Towers of Doom.

Kao uvod u taj novi događaj, Blizzard je izbacio i prvi Heroes of the Storm strip, koji možete pronaći i pročitati na ovom linku. Raven Lord je probudio moćna bića iz Dark Nexusa, to su uvrnute i izopačene verzije Guldana, Alaraka, Dehake i Malthaela, i za sada sigurno znamo da nam te verzije Alaraka i Guldana stižu u igru i kao sjajni novi skinovi, a verovattno ćemo dobiti i takve skinove za Dehaku i Malthaela.

Izgleda da neki mračni moćni realmovi se bude, i Raven Lord mora da pokori te nove svetove, i vrlo je verovatno da će upravo taj novi Realm predstavljati i novu mapu koja će nam stići u igru. Takođe, ono što nam se posebno sviša je i što će sam korisnički interfejs i meniji unutar igre da se menjaju u skladu sa dešavanjima unutar Nexusa, što izgleda posebno sjajno.

Više o tome šta sve ovo produbljivanje priče znači za Heroes of the Storm, možete pogledati u snimku ispod, gde o tome pričaju glavni direktor Heroes of the Storm, Alen Dabiri, kao i Kevin “Cloaken” Džonson, poznat kao narator svih HotS i StarCraft 2 snimaka, ali koji radi i kao lider kreativnog sadržaja.

 

 

Related Articles