CS:GO Novi Updejt, CZ75a konačno nerfovan

CS:GO Novi Updejt, CZ75a konačno nerfovan

Dugo iščekivani updejt je konačno stigao. Mesecima se već žali ne samo pro scena, nego i kežual igrači na snagu ovog pištolja. Na mnogim turnirima smo mogli da primetimo da su pištolj runde prečesto bile efektivnije nego što bi trebale da budu i valve je konačno nerfovao ovaj pištolj. Smanjen mu je base damage sa 33 na 31,a to znači da pogodak u glavu protiv igrača sa kacigom neće više biti letalan. To nije bila jedina promena kada je u pitanu oružije, pošto je M4A1-S dobila buff u vidu povećanja municije i možda konačno vidimo da veći broj igrača koristi ovo oružije. Sada će ta puška u rezervi nositi 60 umesto 40 metaka. Takođe smanjena je cena MP7 sa 1700$ na 1500$.

Mirage je dobio par manjih, ali bitnih promena. Uklonjene su skybox limitacije, glavni ulaz sa t-spawna u apartmane zamenjen je stepenicama, merdevine za drugi ulaz su zamenjene kutijama, a drveni stubovi na midu ispod prozora su uklonjeni.

Valve je konačno odgovorio na zahtev igrača, pošto je CZ već dugo bio tema reddita i twittera, a punu listu promena možete pronaći na ovom linku: http://blog.counter-strike.net/index.php/category/updates/

Related Articles