Tarik je novi igrač MIBR

Tarik je novi igrač MIBR

Jedan od najboljih severnoameričkih igrača, osvajač Mejdžora u Bostonu ove godine, pridružiće se ekipi MIBR. Dvadesetdvogodišnji Amerikanac zameniće Rikarda “boltz” Prass-a, kome je ovo bio drugi mandat u ovom sastavu. Boltz kada se pridružio timu prošle godine bio je odličan i završio je godinu kao 18i na listi TOP 20 igrača godine, ali poslednjih par meseci pružao je dosta lošije partije, pa ovaj potez nije bio neočekivan.

Nakon nastavljene serije loših rezultata u Kelnu, sastav je odlučio da napravi još jednu promenu. Tarik “tarik” Celik će biti drugi Amerikanac koji će se pridružiti ovom timu nakon Stewie2k-a, a njih dvojica su takođe bili saigrači u Cloud9-u. Jezgro nekada najboljeg tima na svetu ostaje nepromenjeno, a oni se sa ovom promenom nadaju da će se vratiti na sam vrh. Talenat i znanje se ne dovode pod pitanje, ali ono što je ovde najbitnije je koliko će dobru komunikaciju moći da uspostave.

Prvi turnir na kojem ćemo moći da gledamo ovaj sastav je ELEAGUE Premier koji počinje 21. jula, na kojem će se igrači boriti za nagradni fond od milion dolara.

Sa ovim promenama sastav MIBR predstavljaju:

Gabriel “FalleN” Toledo
Fernando “fer” Alvarenga
Marcelo “coldzera” David
Jake “Stewie2K” Yip
Tarik “tarik” Celik

 

Related Articles