Fortnite: Battle Royale – Evo šta se desi kada baš nemate sreće

Fortnite: Battle Royale – Evo šta se desi kada baš nemate sreće

Fortnite: Battle Royale je igra koja donosi fantastično iskustvo napucavanja a 100 igrača na velikoj mapi sa mnoštvom različitih ishoda.

Ponekada se među igračima i nađe neki plemeniti, kao što je korisnik Twittera MrMuselk, koji je pokušao da spasi protivnika koji je pao na samu ivicu ostrva i ne može da izađe.

Muselk ga je sasvim slučajno zapazio tokom okršaja sa drugim igračem koji je verovatno isto pokušao da ga spase, pa je ubrzo uzeo da se pomoću materijala polako spušta kako bi napravio stepenice za povratak gore. Međutim zarobljeni igrač nije imao tu sreću da postoji dosta materijala za spuštanje skroz do dole, pa se tviterađ prisetio da se u blizini nalaze golf kolica koja se čiji se krov može iskoristiti kao odskočna platforma da bi se stiglo do izgrađenih stepenica.

E tu stupa na scenu maler za zarobljenog igrača, jer se njegov spasioc u pokušaju potrudio da se spusti vozilom polako ali je ono počelo brzo da pada i udarilo je igrača i na mestu ga eliminisalo.

Svaka čast plemenitom igrači na pokušaju spasavanja, a preporučili bismo nesrećnom igrači da par dana ne izlazi na ulicu.

Pogledajte kako se cela situacija odvijala.

Related Articles