Epic donosi novi format igranja na Fortnite: Summer Skirmish

Epic donosi novi format igranja na Fortnite: Summer Skirmish

Moglo bi se reći da je Epic Games još uvek zelen na eports sceni za Fortnite: Battle Royale, te je jasno kada vidimo da se probaju nove stvari koje će biti uzbudljivije igračima, kao i samim gledaocima.

Epic je za četvrtu nedelju pripremio promenu u solo formatu takmičenja, pa će se igrači umesto trkanja do krune takmičiti u Hold the Throne formatu.

Hold the Throne donosi i drugačija pravila, hde igrači sakuplljaju poena za pobede u mečevima i ostvarivanje što većeg broja eliminacija. Za Victory Royale se dobija 2 poena, za drugo ili treće mesto 1 poen, za 4 i više eliminacija se dobija isto 1 poena, a za tim sa najviše eliminacija u meču je obezbeđen još jedan poen.

Iako Victory Royale nosi 2 poena, igrač koji sakupi najviše eliminacija u jednom meču će biti na tronu koji mora obraniti, a prvi ko stigne do osam poena odnosu kući nagradu od 67,000 dolara.

Četvrta nedelja Summer Skirmish turnira je isto podeljena u dva dela, pa se prvo nadmeću igrači sa američkih servera, a posle iz Evrope.

Related Articles