Veliki Fortnite leak otkriva gomilu novog sadržaja koji će se uskoro pojaviti

Veliki Fortnite leak otkriva gomilu novog sadržaja koji će se uskoro pojaviti

Fortnite džak konstantno curi i za sobom ostavlja informacije koji datamineri uvek otkriju pre vremena, a sada je procurelo baš dosta sadržaja te su datamineri imali pune ruke posla.

Procureli su novi skinovi, emotes, glajderi, sekire i ostala kozmetika, ali su otrkivena i nova oružja koja očekuju igrače i modovi igranja.

Kozmetičkih dodataka stvarno ima izuzetno mnogo, ali pošto je leak samo tekstualnog formata oni ne znače mnogo, pa im nećemo posvetiti previše pažnje, ali će neki od njih imati trkačke i retro elemente.

Nova oružja koja upotpunjuju Fortnite: Battle Royale iskustvo su puška dvocevka, teški i rail snajper, od kojih će jedan moći da probija strukture, a igrače očekuju i zamke u vidu kaveza, što zvuči izuzetno zanimljivo. Još možemo očekivati i shockwave granatu i zipline, koji će verovatno moći da kanapom spaja strukture za brže kretanje.

Modova koji će se pojaviti ima oko 20 i neki od njih su već viđeni, samo što će biti izmenjeni u odnosu na prethodne iteracije, ali ih sa nestrpljenjem očekujemo, a neki od njih privlače dosta pažnje.

Igrači bi mogli da očekuju još i neke predmete koje mogu konzumirati tokom meča kao što su energetska pića, burgeri, a postojaće i napitak koji će ubrzati kretanje igrača, kao što su fragmenti meteora povećali skakanje.

Kompletnu listu možete pogledati u tvitu ispod pa nam recite čemu se najviše radujete.

Related Articles