Mecha’thun napravljen potpuno od drveta!

Mecha’thun napravljen potpuno od drveta!

Moram da priznam da imam posebno mestu u srcu kada su u pitanju bilo kakve rezbarije, jer me oduševljava sam proces pravljenja stvari dletom i finim detaljisanjem na drvenim i ostalim površinama, ali i jer sam se još kao mali divio neverovatnim drvenim statuama nalik ogromnim totemima u hotelu “Jagodina”, koji sam često posećivao kao dete.

Onda možete misliti koliko sam oduševljen ovom kartom dole koju je odradio korisnik Reddita Wisebrownmonkey, i zatim podelo GIF sa svima nama da uživao.

Cela figurica jednostavno izgleda fenomenalno, počev od detalja i rezbarija, preko jako lepe završne obrade bojama i lakom, što celom paketu daju odličan izgled i nešto što bi lako moglo da košta i preko 100 dolara, jer je u pitanju ručno rađena umetnost za koju je autor uložio oko nedelju dana rada.

Ovo autoru nije prvi put da radi ovakve stvari, ali je prva Hearthstone karta, a ranije već ima veliko iskustvo sa MTG kartama, no od onoga što smo videli, ni jedna ne izgleda ovako lepo i detaljno kao naš Mechathun. Rekao je i da razmišlja da krene da radi po narudžbini ovakve karte, i da bi cena po njemu bila negde oko 65 dolara, što mislimo da je i više nego fer.

 

View post on imgur.com

Related Articles