Nunu rework stiže u sledećem patch-u!

Nunu rework stiže u sledećem patch-u!

Riot Games je konačno otkrio novog Nunu-a, od sada će se ovaj champion zvati Nunu and Willump. Willump je Yeti, a Nunu dete… Što objašnjava njihovo ime THE BOY AND HIS YETI.

Magije Nunu and Willump-a.
PASSIVE: CALL OF THE FRELJORD-
Kada dilujete damage nekom protivniku (herojima, large monsterima i strukturama) dobijate vi i vaš saveznik blizu dobijate movement speed. Kada Willump čuje CALL OF THE FRELJORD, njegovi basic attack-ovi će biti “AOE”.
Q: CONSUME- Willump “ugrize” protivnika dilujući large monsterima True damage, a champovima Magic damage, takodje se hiluje (Hilovanje je veće kada su na manjem healthu).
W: BIGGEST SNOWBALL EVER- Willump kreće da kotrlja grudvu i pravi sve veću… Kada ta grudva dodje u dodir sa protivnikom stun-uje i knock up-uje. W može da se reaktivira i onda ta grudva ide linearno kako ju je Willump poslednji put pipnuo.
E: SNOWBALL BARRAGE- Nunu rapidno ispaljuje grudve, kada je grudva hit-ovala ti championi su Snowbound-ovani. Kada se ova magija završi svi Snowbound-ovani protivnici blizu Willump-a i Nunu-a će biti root-ovani.
R: ABSOLUTE ZERO- Ovo je isti ultimate kao i od prošlog Nunu-a. Willump i Nunu prave area-u oko sebe i dobijaju Shield i Slow-uju protivnike koji su u area-i. Kada istekne R Nunu i Willump diluju masivni damage svima koji su u Area-i.

Related Articles