Veliki broj Artifact karata procureo na internetu, Moogy nije kriv

Veliki broj Artifact karata procureo na internetu, Moogy nije kriv

Danas rano ujutru po našem vremenu, na kineskoj socijalnoj mreži Weibo, pojavio se klip koji traje 3 miniuta, a u njemu možemo da vidimo gomilu karata, koje još uvek nisu trebale da budu prikazane.

Valve je ovih dana napravio sistem, tako što su preko svoje tviter stranice i pomoću drugih popularnih ličnosti iz scene, objavljivali svaki dan po koju kartu. Ovo što se desilo sinoć će im pokvariti ceo koncept, oko toga kako će u buduće da nam prikazuju nove karte. Prva vest je izašla da je taj klip okačio član Newbee-a Moogy, ali tu vest je ubrzo organziacija demantovala. Oni su izjavili da je to bio asistent trenera u ekipi Lu ”Rubick” Renfei, koji je od Moogyja dobio dozvolu da igra. Ovaj potez naravno nije prošao nekažnjeno, pošto je ovaj momak, nakon samo 2 dana rada, dobio otkaz, dok je Moogy dobio opomenu.

Pored karata kao što su Storm, Bloodseeker,Ogre Magi, videli smo mnogo potpuno novih spell karata i kripova. Ispod priloženi klip je original sa kineskog sajta, a sve karte možete pronaći i na redditu.

Za sada nam nije poznato kako će Valve nataviti da nam prikazauje karte i da li će uopšte prikazivati nakon ovakvog poteza jednog od korisnika nove igre. Zvaničan datum izlaska Artifacta je 28. novembar 2018.

 

Related Articles