Twist po drugi put postaje član Fnatica

Twist po drugi put postaje član Fnatica

Simon “twist” Eliason će se po drugi put pridružiti ekipi fnatica, a zameniće Viliama “draken” Sundina, koji si nije baš proslavio sjajnim partijama u dresu švedske ekipe.

Kada se završio FACEIT mejdžor, očekivalo se da će doći do nekih promena u sastavu fnatica, pa je prvi ovaj sastav napustio Flusha. Već tada su krenule spekulacije da će se Twist pridružiti ekipi, ali oni su ipak na iznenađenje svih doveli Adila “ScreaM” Benrlitoma kao zamenu, da ih predstavlja na ESL One-u u Njujorku. Sa obzirom da su nastavili sa lošim partijama u Njujorku, sledeće žrtva je ovoga puta bio Draken, a Twist će konačno postati član fnatica, nakon što su u više navrata pokušali da ga dovedu.

Twist je za Fnatic nastupao od avgusta 2016. do februara 2017. godine, a jedini zapaženiji rezultat je polufinale ELEAGUE mejdžora u Atlanti. On već neko vreme važi za jednog od najtalentovanijih Švedskih igrača, ali je više puta odbijao da pređe u neku veću organizaciju, iako je potvrđeno da je NiP više puta pokušavao da ga dovede. Njegov razlog je uvek bio da želi da igra sa drugarima, ali ovoga puta je ipak pristao na ponudu. Fnatic ovim potezom dobija odličnog igrača koji če preuzeti ulogu AWPera od Drakena, a da li će ovaj tim sada popraviti svoju igru još ćemo videti.

Stanje Screama u ovom timu još uvek nije potvrđeno, pa ne bi bilo čudno ukoliko oni uskoro predstave i novog igrača. Iako je prikazao solidnu igru na ESL-u, pitanje je da li će fnatic nastaviti da sarađuje sa Belgijancem ili će ipak želeti da budu kompletno švedski sastav.

Oni će već sutra odigrati svoj prvi meč u ESL Pro Ligi protiv ekipe Heroic.

Related Articles