Poznati lanac hotela iz Tajvana otvorio prvi ”i Hotel” za gejmere

Poznati lanac hotela iz Tajvana otvorio prvi ”i Hotel” za gejmere

Sa obzirom da Esports postaje sve veći i veći svakog dana, i mnogo svetske kompanije počinju da ulažu u esports, nije čudno da je neko otvorio baš ovakvko mesto. Lanac Hotela 168inn je otvorio svoj prvi ”i Hotel”, koji je dizajniran sa ciljem da privuče publiku zainterosvanu za gejming.

Kada uđete prva stvar koja se vidi je 12 LAN povezanih računara, koji su otvoreni tokom celog dana za igrače da isprobaju. Što se tiče specifikacija, nemate razlgoa za brigu, pošto mogu da pokrenu sve najnovije naslove bez problema.

ž

Sobe su takođe dizajnirane za ljude koji su zaintersovani za gejming. U regularnim sobama sa 2 kreveta mogu da se nađu 2 računara i veliki TV ispred kreveta, sa kojeg možete da gledate šta želite. Što se tiče buke, nema razloga za brigu, pošto su svi zidovi i vrata odlično izolovani. Pored običnih soba takođe postoje takozvane ”capsule rooms”, koje su kreirane za više ljudi koji će umesto običnih kreveta imati priliku da spavaju u kapsulama. One su takođe zvučno izolovane, pa ukoliko neko od vaših saigrača ima želju da trenira glasne žice, nećete imati problema.

Iako ovakva destinacija nije baš idealna za odmor, mnogo profesionalni timovi su ovo koristili kao prostor za bootcamp, a vrlo je moguće da če se ovakav tip hotela uskoro još negde pojaviti.

Related Articles