Fnatic i Invictus Gaming ubedljivi u svojoj grupi

Fnatic i Invictus Gaming ubedljivi u svojoj grupi

Završen je i poslednji dan grupne faze Worldsa, u kojem smo videli sjajnu igru Fnatica koji je sa skorom od 4-0 u ovom danu, preuzeo prvo mesto u grupi.

Prvi meč dana bio je između Fnatic i 100Thieves-a u kojem je severnoamerička ekipa morala da pobedi da bi imala kakve šanse za dalji plasman, ali Fnatic je bio ubedljiv, pa je slavio nakon 32 minuta. 100T je nakon toga igrao još 2 meča, ali videlo sa da nisu imali previše želje za borbom, pa u meču protvi IG-a nisu imali šta da traže. Slavili su i protiv G-Rexa, ekipe, koja se potrudila da Mad Team ne bude jedini tim sa skorom 0-6.

Invictus Gaming je u jednom trenutku imao skor od 5-0, ali u tom trenutku gube svoj poslednji meč od Fnatica, samo da bi zakazali revanš par minuta kasnije u tajbrejku za prvo mesto u grupi. U oba meča Fnatic je dobro startovao, i dobrom timskom igrom pokazao da žele da se bore za veliki trofej ove godine. Sa te 2 pobede Fnatic je u bukvalno zadnji čas oteo prvo mesto Kineskoj ekipi.

Brzo nakon odigranih mečeva bio je žreb za plej-of fazu takmičenja u kojem smo dobili veoma zanimljive duele. Dvadesetog oktobra gledaćemo mečeve RNG-a protiv G2-a i KT Rolstera protiv IG-a. Druga strana žreba će ipak biti znatno slabija, pa će se dan kasnije sastati Cloud 9 i Afreeca Freeca i Fnatic i EDG.

Related Articles