TotalBiscuit će biti prvi ne-igrač u esport kući slavnih

TotalBiscuit će biti prvi ne-igrač u esport kući slavnih

Legendarni Total Biscuit, čovek koji je zadužio čitavu gejming i esport zajednicu svojim zalaganjem, kritičkim stavovima i pre svega stajanjem uvek na strani gejmera, će biti prva osoba koja nije esportista, odnosno igrač, koji će dobiti mesto u esport kući slavnih tokom ESL One Hamburg krajem ovog meseca.

Popularni “Cinični Britanac” nas je napustio prerano u 34. godini života ovog proleća, ali je iza sebe svetskoj gejming zajednici ostavio nasleđe dovoljno za nekoliko dugih života. Od početaka sa WoW radijom, preko čuvenog Youtube serijala “WTF is…” gde je pomogao mnogim malim sjajnim igrama da se probiju, do njegovog neizmernog zalaganja za bolje stanje u gejming industriji i na kraju njegove presudne uloge u probijanju i rastu esport naslova kao što su StarCraft 2 i LoL, praktično da nema traga u gejmingu gde Džon nije ostavio trag.

Podsećamo, nedavno je Blizzard odao počast TotalBiscuitu specijalnim stvarima unutar StarCraft 2, čija sredstva od prodaje u potpunosti odlaze njegovoj porodici.

Related Articles