Valiance & Co kompletno menja sastav

Valiance & Co kompletno menja sastav

Prema navodima sa VPEsportsa trojica članova iz Imperiala bi trebala da se pridružu domaćoj ekipi. Kako oni kažu, očekuje se da će Rokas “EspiranTo” Milasauskas, Nemanja “nexa” Isaković i Oto “ottoNd” Sihvo zameniti Aleksu “Impulse” Stankića, Aleksandra “jayzaR” Žarkovića, and Luku “emi” Vukovića u aktivnom sastavu.

Espiranto i Nexa su članovi Imperiala još od marta ove godine, a za to vreme osvojili su Kopenhagen Games 2018 i DreamHack Open Summer. Imperial je pre nekih 10ak dana napravio promenu u sastavu, kada su Nukkye-a i pounha zamenili Pronaxom i OttoNd-em, ali u tih nekoliko dana saranje nisi prikazali niakakav napredak u igri.

Za organizaciju kao Valiance ovo bi sigurno bio dobar potez, pošto već neko vreme ne igraju na očekivanom nivou, ali to bi značilo da ovo više ne bi bio domaći tim. Nexa bi ponovo imao priliku da zaigra sa bivšim saigračem iz iNationa, Nemanjom “huNter” Kovačom, a još uvek nam nije poznati da li će Intel ostati u ekipi. Takođe se navodi da bi Emi trebao da preuzme ulogu trenera u ekipi.

Imperial je upravo na svom tviter nalogu potvrdio vest da su Nexa i Espiranto u razgovoru sa Valianceom, pa onda uskoro možemo očekivati kompletan rasplet ove situacije.

Related Articles