Valiance&Co zvanično promenio sastav

Valiance&Co zvanično promenio sastav

Organizacija koja je do sada igrala pod srpskom zastavom je od juče zvanično postala mešani evropski sastav. Spekulacije koje su se pojavile pre neki dan su potvrđene, pa se trojac iz Imperiala pridružio Valiance-u.

Sa ovim promenema Valiance cilja da udje u TOP16 ekipa na svetu. Bivši srpski sastav je uspeo da se nadje na 26om mestu u jednom trenutku, ali su vremenom pali za čak 30 mesta. Oni se za sada takmiče na nekoliko onlajn liga, pa ćemo verovatno sačekati malo da ih vidimo na nekom LAN turniru.

Iako je ovo dobar potez za organizaciju, koja će sa ovim potezom definitvno dosta napredovati, pitanje je da li će ovaj trojac iz Imperiala moći da napreduje, pošto i dalje nemaju kvalitetnog IGL-a. Imperial je bio ekipa, koja već mesecima pokazuje puno potencijala, ali više puta su pokleknili kada su trebali najbolje da odigraju. Falio im je dobar vođa, a nisam siguran da li su to sada dobili. Ukoliko se ovaj tim dobro ukombinuje, oni bi mogli dosta da napreduju, ali nisam siguran da je ovo jači sastav nego što je bio dok su za Imperial igrali Nukkye i pounh.

Ovaj sastav trenutno čine:

  • Nemanja ”nexa” Isaković
  • Nestor “LETN1” Tanić
  • Nemanja “huNter” Kovač
  • Rokas “EspiranTo” Milasauskas
  • Oto “ottoNd” Sihvo

Related Articles