Artifact izbacio prvi veliki apdejt

Artifact izbacio prvi veliki apdejt

Nova Valveova igra je izašla pre nešto više od 2 nedelje, ali tek rano ujutru po našem vremenu, dobili smo konačno prvi updejt. Ovaj peč doneo je mnogo novih stvari, ali ipak još uvek nedostaje ono što su fanovi igre najviše tražili.

Pre sve Call to Arms event je produžen i dobili smo 2 nova špila koja možemo da isprobamo, a pored njih imamo random mode, u kojem će te dobiti jedan od već postojećih CtA špilova. Uz sve to dobili smo i Leaderboards, gde možete pratiti najbolje streak-ove vaših prijatelja i svih ostalih igrača.

Kao što smo i očekivali Valve je implementirao otvorene turnire. Sada se možete prijaviti za otvorene turnire, gde ćete biti automatski postavljeni u random turnir koji sadrži od 16-64 igrača. Postoje 3 vrste turnira: Automated, Pauper i Free For All. Automated je klasičan format, gde ne morate da brinete ni o čemu, pošto će sve poslove obaviti igra. U pauperu se možete takmičiti samo sa common kartama. U FFA formatu imate 3 sata da se takmite sa što više ljudi i igrač sa najviše pobeda je pobednik.

Tišina je takođe ukinuta, pa od novog apdejta, svi heroji i kripovi koje ste pozvali na polje, dobili su nekoliko zvučnih animacija. To znači da sada možete vašem protivniku da stavite do znanja šta mislite o određenom potezu. Za razliku od Hearthsone, Artifact je omogućio da protivniku pošaljete direktnu poruku tokom vašeg meča.

Ovo samo neke od najvećih promena, ali ukoliko želite da pročitate punu listu promena, to možete klikom na OVAJ LINK.

Kada pogledamo ovaj apdejt, možemo reći da igra ide u boljem pravcu, ali da bi dostigla željeni nivo biće potrebno da se još dosta stvari dovdede u red. Dobra stvar je da je progression sistem najavljen za apdejt naredne nedelje, pa možemo očekivati da se vrati bar neki broj igrača.

 

Related Articles