Riot zvanično predstavio novog heroja

Riot zvanično predstavio novog heroja

Riot je preki neki dan postavio tizer za novog heroja, da bi smo danas dobili i zvaničnu potvrdu o njemu.

Ukoliko vas zanima kompletna priča o ovom heroju, nju možete pročitati na LoL Universe-u. Inače heroj koji se Zove Sylas, biće novi čarobnjak u ovom univerzumu, poreklom iz Demacie. U toj priči saznajemo da je on bio vezan lancem 15 godina, pa samim tim nije čudno što mu je taj isti lanac glavno oružije.

Danas smo dobili klip u kojem je najavljen Sylas, a pored toga dobili smo i kompletan paket svih njegovih magija. Kod svih njegovih magija, Sylas će koristiti svoje lance, osim kod ultimate magije, koja je definitvno najzanimljivija kada je u pitanju novi heroj. Njegova R magija, biće najsličnija Rubickovom ultiju iz Dota 2 sveta, jedino što će Sylas isključivo krasti druge ultimate magije. Ta magija doneće mnogo raznovrsti u mečeve, pa će protivnici morati da paze, pošto će postojati mogućnost da Sylas ima pet različitih ultija. Protivnici i dalje mogu da korsite svoju R magiju, iako je Sylas ukrade, a on će morati da sačeka malo duže nego inače, ukoliko želi da ukrade ulti dva puta od istog heroja. Sve njegove magije i prvi skin, možete pronaći na ovom linku.

Nama ovaj heroj deluje veoma zanimljivo, ali njegove mehanike mogu biti pun pogodak ili možda veliki promašaj. Njegov ultimate je nova mehanika, koja može da unese dodatno zabavu u partijama. Za sada nam ostaje da sačekamo da se pojavi na originalnim serverima, kad ćemo imati i priliku da ga isprobamo.

Related Articles