Predstavljene grupe za Mejdžor u Kini

Predstavljene grupe za Mejdžor u Kini

Dota 2 Mejdžor u Čungkingu počinje za samo 2 dana, pa je zato i pravi trenutka da vam pokažemo kako će izgledati grupe.

U grupi A nalaze se šampioni prošlog Mejdžora i oni će se u prvom meču sastati sa šampionima Majnora iz Bukurešta, kineskom ekipom EHOME. Iako je Vritus Pro favorit u ovom duelu, EHOME se ne sme potceniti, a to si u pokazali tokom svojim mečeva u Bukureštu.

U drugom duelu grupe A sastaju se Chaos i TNC Predator, koji će morati da igra sa izmenom ,s obzirom da Kuku nije dobio dozvolu da učestvuje na ovom takmičenju. Chaos, koji je pre neki dan preuzeo bivši sastav Pain Gaminga, želeće da se dokaže protiv izmenjenog sastva TNC, a verujemo da će ekipa sa Filipina želeti da odigra što bolje pred kineskom publikom.

U grupi B, prvi duel će biti između Team Secreta i Thunder Predatora. Ovo je duel u kojem će Secret definitvno biti ogroman favorit, ali Mejdžor turniri nisu mesto gde se i jedna ekipa sme potceniti.

Pored Secreta u ovoj grupi se nalazi još jedan favorit za osvajanje trofeja, a to je PSG.LGD. Oni će u svom prvom meču igrati protiv Forward Gaminga, ekipe koja će definitvno želeti da napravi bolji rezultat nego u Kuala Lumpuru. FG je ekipa koja ima potencijala da napreduje, ali trenutno ne vidim kako mogu da ugroze neke od najboljih svetskih ekipa.

Grupa C je ostala bez jedne velike zvezde, s obzirom da Miracle neće moći da prisustvuje na ovom turniru. Liquid će se u svom prvom duelu sastati sa ekipom NoPangolier, što zapravo može biti veoma uzbudljiv meč. Ova CIS ekipa je prikazala svoj kvalitet, a nismo sigurni kako će Liquid izgledati bez svog glavnog igrača.

U drugom duelu će se sastati ViCi Gaming i J storm. Kineska ekipa je završila u TOP 8 na prošlom mejdžoru i nakon par solidnih nastupa, oni ne bi trebalo da imaju previše problema u ovom meču. Ekipa J Storm je ekipa, koja često uspeva da izbori plasman na većim turnirima, ali retko pravi značajnije rezultate.

U poslednjog grupi D dobijamo jedan veoma zanimljiv duel u kojem će se sastati ekipa EG i Team Aster. Iako Aster nije imao sjajan nastup tokom Mejdžora u Kuala Lumpuru, ovde možemo očekivati jedan uzbudljiviji duel.

Poslednje preostale dve ekipa na ovom turniru su Fnatic i Allaince. Duel najbolje ekipe jugoistočne Azije i treće najbolje u Evropi, bar kad pogledamo kvalifikacije.

Grupa A i B će svoje mečeve igrati 19. januara, dok će druge dve grupe odigrati svoje mečeve dan kasnije. Kako ste zadovoljni sa ovim grupama i ko je po vama favorit za osvajanje ovog trofeja?

Related Articles