Summit1g premašio Ninju po broju pretplatnika na Twitch-u

Summit1g premašio Ninju po broju pretplatnika na Twitch-u

Iako se Fortnite ludnica ne stišava, strimer Ninja koji je svoju karijeru izgradio na ovom naslovu polako gubi na popularnosti. Ovo najbolje govori podatak da on više nije strimer sa najvećim brojem pretplatnika na pomenutoj platformi, već ga je premašio Summit1g.

Bivši CS:GO profesionalac i jedan od prepoznatljivih strimera na Twitch platformi je sada premašio Ninju tako što trenutno ima 44,200 pretplatnika, dok drugi ima 42,000.

Ovo nije rekordna cifra jer je Ninja u jednom trenutnku imao preko 200,000 pretplatnika, ali mnogi fanovi nisu obnovili pretplate što je dozvolilo da Summit1g postane prvi u ovoj kategoriji.

Iako je Summit1g daleko od nekih rekordnih cifara, bitno je napomenuti da on beleži nagli rast na Twitch sceni u prethodnih nekoliko meseci bez Fortnajta ili Battle Royale ludnice koja je trenutno najpopularnija na platformi, već umesto toga igra Sea of Thieves, Majkrosoftovu ekskluzivu u kojim se nalazite u ulozi pirata i idete na razne pomorkse avanture sa ostalim igračima.

Related Articles