“Tenkovi na točkovima” stigli u World of Tanks

“Tenkovi na točkovima” stigli u World of Tanks

U prethodnim mesecima se dosta šuškalo o 1.4 apdejtu za World of Tanks, kao i ogromnim novinama koje on donosi igračima.

Apdejt je stigao, a sa njim i skroz drugačija vrsta vozila, takozvani “tenkovi na točkovima” koji pripadaju Francuskoj. Ovo je prvi put da vidimo nešto ovako u igri, ali nam deluje dosta zanimljivo, pogotovu zbog uloge koja im je dodeljena na bojištu.

Ovi tenkovi imaju jako veliku brzinu kretanja i mogu lako stići sa jednog na drugi kraj mape, što ih čini odličnim za iznenadne napade. Zbog svoje brzine mogu prvi stići na određene lokacije u početnim fazama meča, ali zbog slabe vidljivosti nisu od pomoći kao standardni skaut. Radi balansa ova vozila poseduju i izuzetno nizak HP, pa tako morate izuzetno oprezno razmenjivati paljbu sa neprijateljima, ali i paziti na to kako upravljate pri velikim brzinama, jer jedna greška može da znači kraj borbe.

Od novina imamo i nove opcije za kastomizaciju, izmene na Object 279 tenku, povratak Ghost Town mape u ponudu, a tu je i optimizacija za one sa slabijim harderom.

U videu ispod se možete bolje upoznati sa ovim novim tenkovima.

Related Articles