Upoznajte glas iza Hearthstone Innkeepera

Upoznajte glas iza Hearthstone Innkeepera

Hearthstone zaista ima vrhunsku produkciju iza sebe u svakom smislu, pa tako i u audio aspektu.

Mnoge karte imaju upečatljive zvučne efekte i nezaboravne glasove prilikom ulaska, koje se igračima urežu u sećanje i koje obožavamo da ponavljamo iznova i iznova, a ponekada bogme razvijemo i averziju prema njima kada postanu previše popularne u meti (ali tako je to sa svim “zlikovcima”, pa tako i meta kartama).

Ipak, ni jedan glas ne čujemo češće i redovnije od onog najstarijeg u Hearthstoneu – glas našeg domaćina u “kafani” gde igramo Hearthstone – patuljka Harth Stonebrew, poznatog jednostavno kao “The Innkeeper”, koji je tu od prvog dana igre i iznova nas pozdravlja svaki put kada otvorimo igru, i najavi naš meč kada partija počne.

Ovaj blesavi patuljak prilikom svake ekspanzije dobije i par novih linija, koje igru čine svežom i tematski prikladnom u skladu sa onim o čemu nam priča nova ekspanzija.

Povodom petog rođendana Hearthstonea, Blizzard je na zvaničnom Youtube kanalu izbacio klip u kome nam predstavlja glumca iza ovog karaktera, koji se zove Terens Stoun (Terrence Stone). Kao što vidimo, ima vrlo slično prezime kao i naš patuljak, a kada čujete njegov glas u snimku ispod, oduševićete se koliko lako zvuči kao Innkeeper.

Video je veoma zanimljiv, tako da vam svakako preporučujemo da ga odgledate i uživate!

Related Articles

1 Comment