Poslednji Dota 2 Major biće održan u Moskvi

Poslednji Dota 2 Major biće održan u Moskvi

Konačno smo dobili i kompletnu listu Major turnira za tekuću sezonu, pošto je EPICENTER potvrdio da če se poslednji Major održati u Moskvi.

Kao i obično nagradni fond iznosi $1 milion, a za EPICENTER ovo će biti drugi Major, pošto su i prošle godine bili domaćini istog. Kao i tada, mečevi će se igrati VTB Ice Palace-u(sada CSKA Arena) u Moskvi.

Ovo će biti reći Major u ovoj sezoni, koji će se održati u Evropi, nakon Dreamleague-a u Stokholmu i MDL-a u Disneylandu.

Po tri učesnika doći će iz Evrope, CIS regije i Kine, jugoistočna Azija, Severna Amerika i Južna Amerika dobiti po 2 i poslednje preostalo mesto dobiće pobednik Minora turnira.

U prva 2 Majora u ovoj sezoni gledali smo dva finala u kojima su se sastali Virtus Pro i Team Secret, koji su se do sada pokazali kao dve najbolje ekipe. Ipak, zbog lošijeg starta u Stokolmu, neće se ponoviti isto finale, s obzirom da se obe ekipe nalaze u donjem delu žreba. Virtus Pro i Secret su takođe jedine dve ekipe sigurne na Internationalu, ali nakon par dana verovatno ćemo dobiti još jednog sigurnog učesnika.

Related Articles