Envy predstavio novi sastav

Envy predstavio novi sastav


Severnoamerička ekipa EnvyUs, odlučila je da skoro kompletno promeni sastav, pošto je sinoć potvrdila da su Džejkob ”Fugly” Medina, Bredli “ANDROID” Fodor i Sem “s0m” Oh došli da pojačaju ekipu pred početak DreamHack Mastersa u Dalasu.

Dolaskom ove trojice, Stiven “reltuC” Katler i Tejlor “Drone” Džonson će napustit organizaciju, iako su njeni članovi bili manje od 6 meseci.

Envy je od odlaska karrigana iz Faze-a, pokušavao da kreira tim oko danskog IGL-a, koji iako je bio na pozajmici, odlučio je da ne prihvati ponudu scevernoameričke organziacije.

Pre šest meseci kada je predstavljen novi sastav, gledajući imena, delovalo je kao da je sastavljen na brzinu i na kratak period. Pored jdm64-a i Nifty, ostatak tima nije imao dovoljno kvaliteta da se takmiči na visokom nivou, pa nije neočkivano da ostatak ekipe bude zamenjen. Ipak, sada bi situacija mogla biti potpunop drugačija.

Fugly je do skoro predstavljao NRG, u kojem ga je zamenio tarik, pre nešto više od mesec dana. ANDROID je u decembru prebačen na klupu Complexity-a, kada su oni doveli Rickeh-a i n0thinhga. Glavna uzdanica ove ekipe bi trebao da bude mladi s0m, koji je do sada nastupao za Swole Patrol. Iako ima samo 16 godina važi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača iz Severne Amerike.

Ovaj sastav ima puno potencijala, a mi ćemo moći da ih gledamo već 22. marta kada su budu takmičili na kvalifiakcijama za DramHack Masters u Dalasu.

Related Articles