Najgledanije LoL ekipe za 2018. godinu

Najgledanije LoL ekipe za 2018. godinu

Najnovija statistika otkrila nam je 10 najgledanijih League of Legends ekipa u protekloj godini, na osnovu časova gledanja. Evrospki Fnatic, predvodi sa velikom prednošću, a prati ga severnoamerički Cloud9, kineski Royal Never Give Up i zatim još jedna evropska ekipa – G2 Esports. U ukupne brojke, nisu uračunati podaci sa kineskog područja.

Uopšte nije čudno što Fnatic uživa ljubav publike, obzirom da su jedan od najuzbudljivijih timova sa zapada. Ne samo da su bili najbolja ekipa u Evropu, već su učestvovali i u velikom finalu prošlogodišnjeg League of Legends Svetskog prvenstva. Cloud9 je takođe imao sjajnu godinu, dospevši do polufinala Worlds-a, što je prvi put za Severnu Ameriku da stigne toliko daleko od 2011. godine.

Ostatak desetorke čine Kingzone DragonX, SK Telecom T1, KT Rolster, Team Liquid, Afreeca Freecs i Invictus Gaming. Koreja je imala vrlo razočaravajuću godinu, te je sasvim normalan pad u gledanosti. Ove godine će biti zasita interesantno uporediti brojke. G2 Esports i SKT imaju velika ožekivanja, ali ostaje nam da vidimo ko će odneti titulu najboljeg.

Related Articles