Stigao Dota 2 Battle Pass; Nagradni fond za TI već prešao cifru od $6 miliona

Stigao Dota 2 Battle Pass; Nagradni fond za TI već prešao cifru od $6 miliona

Nakon duge pauze, konačno se vratio dugo isčekivani Dota 2 Battle Pass, što zvainčno označava početak omiljenog perioda za sve ljubitelje popularne mobe. U ovogodišnjem Battle Passu dobijamo novi game mod, kao i mnoštvo novih izazova, kozmetika i raznih manjih fičera.

Standardan Battle Pass paket će koštati $10, što je isto kao i prethodnih godina. Ukoliko želite level da počnete od levela 50, koštaće vas $29,35, a od levela 100, $44.99. Vaš Battle Pass možete levelovati tako što igrate standardne partije, rešavate razne nove izazove, ili jednsotavno ukoliko platite, a zauzvraz ćete dobiajti mnoštvo zanimljivih kozmetika za vašu igru. 25% zarade od sve kupovine vezane za Battle Pass, Valve odvaja kao nagradni fond za najveći gejming događaj, The International 2019. S obzirom da je nagradni fond već prešao cifru od $6milona, znači da je Valve zaradio preko $24 miliona za manje od 24 časa. Takođe, nikad ranije nismo upeli da pređemo ovu crtu u ovako kratkom periodu.

Što se tiče nagrada, velika novost je što je Valve konačno dodaje skinove, koji će kompletno promeniti izgled heroja. Samim tim, ukoliko dostignete 305 nivo, dobićete malog Invokera.

Na nivou 455 čeka vas možda i najčudniji skin ikada, a to je Axe Unleashed, ili jednsotavno Axe bez sekire.

Svi fanovi chat wheela obradovaće se informacijom da su se svi najpoznatiji zvukovi vratili i ove godine, a igrači nostalgični za kulama iz Dote 1, imaće priliku da nabave kule sličnim onima, koje su nekada bile u našoj igri, dok je ona samo bila mod za Warcraft III.

Ukoliko želite da pogledate kompletnu listu svih noviteta, možete pronaći klikom na OVAJ LINK!

Related Articles