Izašli prvi klipovi gejmpleja za Teamfight Tactics

Izašli prvi klipovi gejmpleja za Teamfight Tactics

League of Legends fanovi napokon saznaju kako će izgledati Teamfight Tactics – autochess mod za ovaj naslov. Nekoliko jutjubera i Twitch strimera, pokazalo je na svojim kanalima prve gejmplej snimke. Ovo je prvi uvid u igru pre nego što sutra izađe na League of Legends PBE serveru.

Riot je odabrao nekoliko kontent kreatora, čija su specijalizacije LoL, autobattle naslovi ili kartične igre, kako bi im pružili rani pristup u Teamfight Tactics. Poznata imena kartičnih igara – Oktavijan ’’Kripparrian’’ Morosan i Džejson ’’Amaz’’ Čan, izbacili su svoje video klipove na Jutjubu. Nekadašnji pro LoL igrač Vilijam ’’scarra’’ Li, takođe je izbacio gejmplej klip.

Čini se da je odabrana grupa vrlo mala. U videima možemo primetiti i nekoliko Riotovih zaposlenih kako igraju, jer još uvek nema dovoljno igrača za early access.

Danas ipak još uvek nema nikakvih lajvstrimova igre, ali bi od 18. juna trebalo da bude dostupna svima besplatno na League of legends PBE serveru. Potrebno je da već imate prsitup ovom serveru, jer ćete u suprotnom moći da je isprobate tek na glavnim serverima kada izađe peč 9.13 (25. jun).

Teamfight Tactics će se takmičiti za svoju bazu igrača protiv Dota Underlordsa i dota 2 Auto Chessa. Sva tri naslova su tek u prvim danima izlaska, osim Auto Chessa. Proverite Jutjub kanale svojim omiljenih strimera, kako biste po prvi put videli kako izgleda ovaj novi mod.

Related Articles