Prvi peč za Teamfight Tactics stiže već nakon 24 sata od izlaska

Prvi peč za Teamfight Tactics stiže već nakon 24 sata od izlaska

Novi League of Legends mod Teamfight Tactics dobiće svoj prvi apdejt danas, samo 24 sata nakon izlaska na PBE serveru. Senior dizajner šampiona u Riotu, Avgust Brauning, otkiro je kakvi bafovi i nerfovi stižu za Teamfight Tactics šampione.

Najviše izmena dobiće Blitzcrank. Šteta koju radi sa Rocket Grabolm biće povećana sa 300 na 600 na trećem levelu. Brzina magije će takođe biti skoro udvostručena. Ovo će mu omogućiti da znatnmo brže dovuče neprijatelje do sebe.

Dariusova Decimate magija dobiće nerf i njena šteta je smanjena na trećem nivou sa 300 na 250, ali neće uticati na lečenje koje pruža. Gangplank dobija veliki baf: Barrel radi 150 – 400 štete, dok je do sada to oznosilo 100 – 200. Mordekaiser će takođe raditi više štete na trećem ranku svoje Obliterate magije, ali će koštati nešto više mane.

Trenutno najsnažiniji heroj u Teamfight Tacticsu – Draven, neće biti nerfovan danas, ali su promene najavljene. ’’Posmatramo ga pomno. Planirano je da bude snažan dps heroj, ali trenutno deluje previše jako’’, rekao je Brauning.

Takođe je i napomenuo: ’’Nije ideja da svi šampioni budu jednako snažni. Neki od njih treba da budu slabiji, dok su neki top tier.’’

Graves, Leona, Ashe i Volibear će takođe dobiti manje izmene u današnjem peču.

Related Articles