RUR predstavlja Dota 2 Archon ligu

RUR predstavlja Dota 2 Archon ligu

Hobi vam je pikanje Dote 2 i voleli biste da se takmičite protiv drugih igrača, ali smatrate da vam rank nije dovoljno visok? Za to ponekad krivite sebe, ali češće svoje saigrače. Želite da odete na turnir, ali ne biste hteli da se suočite sa igračima visokog ranka? Zato ovoga puta RUR sprema nešto potpuno novo. Organizujemo Dota 2 turnir na kojem će maksimalan rank svih učesnika biti Archon 5.

Cilj ovog turnira je da se i niži rankovi malo takmiče, dok je zabava samo zagarantovana. Organizujemo dva kvalifikaciona turnira, koji će biti najavljeni nakon što dobijemo određen broj prijava. Najbolje ekipe će se plasirati u finale, na kojem će se boriti za vredne nagrade. To ipak nije sve, pošto će i kvalifikacije turnira iza sebe imati svoje nagrade, koje će biti malo drugačije.

Kvalifikacije će se odigrati krajem novembra ili sredinom decembra. Ovo je prva najava turnira, pomoću koje nam je cilj da saznamo koliko ima zainteresovanih ljudi za ovakav projekat. Za turnir se mogu prijaviti igrači iz celog regiona.

Ideja je da organizujemo dve serije kvalifikacija, na kojima će biti bar 8 ekipa. Nakon toga, organizovali bismo veliko finale, na kojem bi se takmičile četiri najbolje ekipe.

Prijave su potpuno besplatne i otvorene su za ceo region! Možete se prijaviti na ovom linku, ili u prilogu ispod.

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
Discord kanalu RUR Esports kanal #general
-mejl adresi redakcija@rur.rs

Related Articles