Organizacija Renegades pronašla novu petorku

Organizacija Renegades pronašla novu petorku

Sada već dobro poznata organizacija u svetu CS:GO-a, pre par nedelja ostala je bez Australijske petorke, koja je tada prešla u redove 100Thieves-a. Bili su u potrazi neko vreme i onda su se odlučili da ponovo započnu saradnju sa Ozijima, te će dosadašnja petorka Grayhounda promeniti boje i već danas odigrati svoj prvi meč u ESL Pro Ligi protiv Astralisa.

Grayhound je u svet CS:GO-a ušao na leto 2017. godine kada su preuzeli sastav Immunity-a. Iako sam start nije bio najlakši, početkom 2018. godine, ova organizacija je počela sve češće da učestvuje na velikim događajima, da bi se sada ustalila kao druga najjača ekipa sa istočne strane sveta. Učestvovali su na poslednja 2 Majora, da bi se konačno nametnuli među TOP 20 na svetu. Iako niko ne očekuje od njih visok plasman u ESL Pro Ligi, naročito kada započinju svoje takmičenje protiv najbolje ekipe na svetu, Grayhound je definitvno u poslednjih godinu dana dokazao da je dovoljno dobra ekipa i da mogu da se takmiče sa svima.

Šaljiva atmosfera ove petorke nije prekinuta ni sa promenom organizacije, te je Renegades na jedan simpatičan način iskoristio priliku da na tviteru predstavi novu ekipu. Klip možete pronaći u prilogu ispod.

Related Articles