Na 7. mestu najboljih CS:GO igrača godine – Naf

Na 7. mestu najboljih CS:GO igrača godine – Naf

Kao i svake godine, HLTV započne novu predstavljanjem najboljih 20 CS:GO igrača godine. Od 1. januara, pa sve do 20. januara, svakog dana će u 8 časova biti predstavljen po jedan igrač, osim poslednjeg dana, kada ćemo saznati ko je na prvom, a ko na drugom mestu.

Iako je Team Liquid ove godine pružao znatno bolje partije, dok je i sam Kit ”Naf” Marković podigao nivo svoj igre, on će ipak 2019. godinu završiti na jednom mestu niže u odnosu na 2018. godinu kada je završio kao 6. igrač sveta.

Prošla godina je za Team Liquid krenula stvarno furiozno, zbog čega su i obeležili prvi deo sezone. Do jula osvojili su čak 6 velikih trofeja, zbog čega im je u uručen trofej Intel Grand Slam, koji im je doneo čak $1 milion. Ipak, nakon toga, njihova forma je opala, a ono što su najviše želeili, tj. Major trofej, nisu uspeli da osvoje. Godina koja je trebala da bude zapamćena kao godina Liquida, ipak nije tako završila, nakon što je Astralis povratio formu iz 2018. godine.

NAF je bez sumnje bio jedan od najboljih fragera u 2019. godini, zbog čega i mnogi negoduju što će Electronic završiti na mestu ispred njega, iako je Na’Vi imao veoma lošu godinu. Ono što krasi ovakvog igrača je konzistentnost. Tokom cele godine džrao je visok rejting od 1.18, a takođe se nalazi na petom mestu po pobedama u clutch situacijama.

Kompletan pregled njegove godine, kao i njegove karijere, možete pročitati na HLTV-u.

Related Articles