Poker i Hearthstone – World Series of Sealed 2.0

Poker i Hearthstone – World Series of Sealed 2.0

Hearthstone partije sa poker atmosferom, u skladu sa čuvenim meme imenom Hearthstonea – Wizard Poker.

Proleća ove godine Esports Arena je organizovala prvo izdanje turnira pod imenomWorld Series of Sealed, a ove jeseni ćemo gledati drugo izdanje.

Sealed je format kod kartičnih igara gde se deckovi prave na osnovu ograničenog broja karata koje otvorite iz određenog broja packova. Kao i na svim dosadašnjim sealed Hearthstone turnirima, i za ovu priliku će se koristiti generator packova na sajtu Tempo Storma, koji je i zvanični partner turnira.

Nakon što igrači otvore sve raspoložive packove, od karata koje su otvorili sastavljaju 3 decka, tako da nećemo gledati klasične meta deckove koji se stalno ponavljaju.

Kao začin celom događaju, i ovoga puta ćemo imati i pokeraški element u celoj priči. Svi igrači startuju sa 1000 golda (što je jednako 1000 dolara), i pre svake partije mogu da se “kockaju” sa svojim protivnicima na ishod partije, stavljajući i podižući ulog za svaki meč.

Na turniru će se takmičiti 8 poznatih Hearthstone ličnosti, čija imena još uvek nisu objavljena.

Turnir se održava 4. i 5. oktobra, u eSports areni u Kalifornji, prvom objektu u SAD koji je izgrađen isključivo u svrhe održavanja eSports događaja. Nagradni fond turnira je 8000 dolara, a možete ga pratiti uživo na Twitch kanaluwww.twitch.tv/esportsarena

Related Articles