WoT – Patch 9.22: Problemi sa oklopom na Object 257 i Object 705

WoT – Patch 9.22: Problemi sa oklopom na Object 257 i Object 705

Common test za patch 9.22 je počeo juče i dobra stvar oko toga je što više ljudi može da testira nove izmene i nađu probleme, a samim tim je i količina informacija dostupna svima nama znatno veća.

Object 257 i Object 705 su podigli ozbiljnu prašinu zbog svojih oklopa. Jedan ima problem koji je najverovatnije samo greška koja je preneta sa supertest na common server. Dok drugi izgleda kao da je problem sa dizajnom oklopa tj. da je suviše moćan za svoj tier.

Object 705

Problem sa Objectom 705 je u tome što njegova početna kupola ima oklop od 300 mm sa svih strana! Ovo očekujemo da će biti sređeno pre nego što patch bude pušten na public servere. U trenutku kada bi se tenk našao u hull down poziciji, on bi bio skoro pa nepobedljiv. Nijedan tenk ne bi bio u stanju da mu probije oklop na kupoli, koji na određenim mestima može imati i do 750 mm efektivnog oklopa.

 

Object 257

Object 257 dolazi da zameni T-10, a T-10 će biti prebačen u novu mini granu. Ali šta nije uredu sa njim? Pogledajte ovaj video od Circonflexes i videćete i sami (video je na engleskom).

Problem kod Object 257 je njegov V-dizajn oklopa. Sličan dizajn ima Object 252U (Defender), koji važi za OP tenk u svom tieru. Pa oklop Objecta 257 je kao kod Object 252U, ali na stereoidima. V-dizajn oklopa može da odbija granate kao nijedan drugi oklop u igri. Donja ploča je mala i ima 140 mm oklopa. Većina Tier VII i VIII tenkova nisu ustanju da probiju taj oklop. Oklop sa strane je jako prevrtljiv. Naizgled se sastoji od jedne ploče (koja ima 140 mm), ali tu se nalazi i prostorni oklop od 30 mm. Tako da je zona koju možete da probijete jako mala, kao što možete videti na videu.

V-dizajn oklopa.

Related Articles