Fortnite: Battle Royale – treća sezona se polako privodi kraju

Fortnite: Battle Royale – treća sezona se polako privodi kraju

Kao što je i bilo planirano, treća sezona u Fortnite: Battle Royale se privodi kraju ovog aprila, tačnije 30. u mesecu, što znači da je vreme da se prikupi sve što je preostalo u Battle Passu.

Kraj treće sezone znači da je kraj sa tematskim sadržajem, mislimo na skinove sa svemirskom tematikom, i već nas u četvrtoj sezoni očekuje nešto novo, a to trenutno može biti bilo šta, tako da sem špekulacija i teorija fanova nema drugih detalja.

Ono što mi svi željno očekujemo sa krajem treće i početkom četvrte sezone jeste ostvarenje teorije koja naglašava da će meteor uništiti Tilted Towers, najposećeniju lokaciju na Fortnite mapi. Ako se ovo stvarno ostvari, biće interesantno videti šta će se desiti sa samom mapom u igri, da li će doživeti kompletni redizajn, ili očekujemo novu lokaciju.

Još jedna stvar koji očekujemo do kraja treće, ili u narednoj sezoni, jeste konačni dolazak jetpacka koji nam je obećan još pre mesec dana, ali je stalno odlagan zbog tehničkih problema od strane Epic Gamesa.

Misterija je i tačan početak četvrte sezone, pošto Epic to nije naveo u mejlu sa datumom zaršetka trenutne, ali ona može početi ili odmah 1. maja, ili par dana kasnije, sa dodavanjem apdejta što se tradicionalno odigrava svakog četvrtka u nedelji.

Related Articles