PUBG kreator na kritike o crvenoj zoni igračima poručio da igraju bolje

PUBG kreator na kritike o crvenoj zoni igračima poručio da igraju bolje

Crvena zona koja se nasumično stvara tokom igranja meča u PUBG i automatski postaje jedno od najopasnijih lokacija po igrače na mapi. Crvena zona je opasna iz razloga što ona cela nakon određenog vremena biva bombardovana, a igrači koji se nađu izvan građevine ubrzo završavaju karijeru, ali sa druge strane pruža neku vrstu zvučne izolacije da je teško da vas neko čuje.

Ova zona je mnogim igračima najomraženiji deo PUBG iskustva i traže od developera da je izbace iz igre. Ali to neće moći, zato što je sam tvorac igre, Brendan Grin, u razgovoru za Eurogamer izjavio da crvenoj zoni ne fali ništa, već igrači moraju da igraju bolje:

“Ljudi govore da nema potrebe za crvenom zonom, ali ona pruža zvučni zaklon i stvarno je kul boriti se u njoj. I stvarno ne bi trebalo da umirete u crvenoj zoni. Ako umirete u crvenoj zoni onda zapravo niste dobar igrač.”

Ali je sa druge strane izjavio kako dolazi sve veći broj kritika zbog te zone, tako da će ipak morati da razmisle o njoj, zato što moraju slušati zajednicu, što i jeste razlog nedavnog uklanjanja odela kao loot spawna iz igre.

Brendan je u intervjuu govorio o trenutnom stanju igre i radu u sa svojim timom, kao i o budućim projektima vezanim za PUBG.

Related Articles