Epic Games objavio presek Summer Skirmish turnira uz zanimljivu statistiku

Epic Games objavio presek Summer Skirmish turnira uz zanimljivu statistiku

Sa završetkom ove nedelje turnira u Summer Skirmish seriji smo se našli tačno na pola puta ovog takmičenja u Fortnite: Battle Royale i u tu čast nam je predstavljen presek dosadašnjeg toka takmičenja, uz neku zanimljivu statistiku.

Epic je govorio o pobednicima u prethodnim nedeljama i zvezdama koje su svojom igrom privukle veliku pažnju publike, bilo sa velikim brojem eliminacija ili sa velikim skorom, kao što su Mitr0 i Domentos, ali i ostali.

Od zanimljive statistike, objavljeno je da je knockdown sa najveće razdaljine obavljen sa 267m sa snajperom, dok je eliminacija sa najveće razdaljine od 247 metara načinjena sa lovačkom puškom. U trećoj nedelji takmičenja smo imali prilike da vidimo čak tri ekipe koje su se pokazale sa 24 eliminacije, dok je u četvrtoj nedelji Jamside sam ostvario čak 26 eliminacija.

Na kraju, iz kompanije poručuju da Summer Skirmish neće ostaviti u trenutnom stanju, već naporno rade da prenos i format turnira učine što uzbudljivijim gledaocima, stoga smo pre viđali drugačije formate, ali je potrebno raditi i na boljoj stabilnosti i pružanju više informacija kasterima koji prenose dešavanja.

Izuzetno je važno da Epic do kraja Summer Skirmisha ispravi što veći broj stvari jer je to od velike važnosti za dalji razvoj Fortnitea u esportsu.

Related Articles