Avioni, Minecraft mod i zimske čarolije – Sedma sezona stigla u Fortnite

Avioni, Minecraft mod i zimske čarolije – Sedma sezona stigla u Fortnite


Kada je u pitanju sedma sezona u Fortnite: Battle Royale čekanje se svakako isplatilo, iako smo imali par procurelih informacija koje su malo pokvarile iznenađenje, ali je Epic i to uspeo da prevaziđe dodatnim iznenađenjima, kojih ima podosta.

Prvo što nas je dočekalo je fantastični trejler koji nas upoznaje sa likovima koje ćemo pratiti kako se oni pripremaju za novogodišnju čaroliju, ali ogromna santa leda preti da pokvari žurku. Zajedno sa novim trejlerom se upoznajemo i sa novim Battle Passom za 7. sezonu koji obiluje skinovima sa zimskom temom i brojnim drugim dodacima koje jedva čekamo da otključamo kroz zanimljive izazove. Još jedna novina je mogućnost kastomizacije oružja u igri uz pomoć ukrasnog papira koji se otključava kroz kompletiranje izazova.

(tekst se nastavlja ispod)

Što se tiče same igre, ima li većeg iznenađenja od novog vozila koje je dodato u igru. Nekako smo čekali na to da vidimo još neki automobil kojim bi se vozikali po Fortnite ostrvu, ali je to za developere bilo suviše normalno pa su rešili da umesto toga u igru ubace avion. Da dobro ste pročitali, najzabavnija Battle Royale igra sada ima i avione kao deo gejmpleja. Avion može smestiti do 5 igrača i ne služi samo za transport i vratolomne akrobacije, već poseduje i mitraljez sa kojim možete pucati na protivnike, ali pazite jer ume da se pregreje.

(tekst se nastavlja ispod)

Santa leda o kojoj smo toliko pričali je udarila u ostrvo i tako nam je donela novo okruženje, snežno okruženje, koje sa sobom nosi i nove ključne lokacije, na kojima se igrači mogu klizati ili koristiti žičaru kako bi lakše stigli sa jedne tačke na drugu. I druge lokacije su doživele određene izmene u izgledu, ali ništa preterano pa ćete se tako i dalje snalaziti na vašem omiljenom mestu za sletanje.

Novi mod igranja je takođe bitna novina u sedmoj sezoni. I on predstavlja omaž Minecraftu, jer igrači u suštini dobijaju privatan server na kojem sa svojim drugarima mogu raditi šta god požele. Tako se može menjati izgled ostrva u potpunosti, način gradnje, mogu se praviti i specijalni modovi igranja, u suštini – možete raditi šta god vam je volja.

I na kraju, Epic je doneo i dosta promena kada su u pitanju predmeti i oružja u igri, a imamo dodatnu optimizaciju, pa su tako baloni nerfovani i možemo koristiti maksimum tri u isto vreme, dok sada dolaze u paketima od po 10. Kako bi se osvežilo gejmplej iskustvo i uvela nova taktika ova oružja su uklonjena iz igre, odnosno otišla su u vault – Shadow Stones, Port-a-Fort, Chiller, Clinger, Double Barrel Shotgun, Shockwave Grenade.

Naravno ovo nije sve što nam je spremljeno za sedmu sezonu Fortnajta, jer u narednim nedeljama možemo očekivati još iznenađenja, kao i to da se sneg proširi i na ostale delove ostrva.

 

Related Articles