Zimska čarolija stigla i u World of Tanks

Zimska čarolija stigla i u World of Tanks

Kako nam se približavaju praznici tako i u sve većem broju igara viđamo početak raznih događaja u kojim obiluje neka toplina i naravno dosta poklona.

Tradicionalno, i ove godine počinje zimska čarolija u World of Tanks, gde ćete na samom početku događaja kao poklon dobiti Tier II premijum tenk.

Tokom celog događaja igrače očekuje specijalni set misija za čije kompletiranje će dobijati kutijice u kojim se nalaze pokloni u vidu novca, opreme i ukrasa. U ovim misijama, koje i nisu preterano komplikovane, je najbitnije sakupiti što više ukrasa, jer kada popunite kolekciju dobijate razne bustere za sakupljanje kredita, iskustva i ostalog.

Uz to, sakupljanjem ukrasa dobijate i novogodišnje skinove kojima možete ukrasiti vozila 10. tiera, kao i premijume 8. tiera.

Napredovanjem kroz praznike dobijate i popuste na vozila i delove koji će biti dostupni sve dok ih ne kupite, a tu su i 4 ženska člana posade koja možete staviti u bilo koje vozilo.

Događaj će početi 13. decembra i trajaće čitavih mesec dana, do 14. januara, što je sasvim dovoljno vremena da sakupite sve poklone.

Related Articles