Luminosity osigurao završnicu ESL Pro Lige; MIBR i Cloud9 razočarali

Luminosity osigurao završnicu ESL Pro Lige; MIBR i Cloud9 razočarali

Severnoameričko izdanje grupe C ESL Pro Lige, donelo nam je jedno veliko iznenađenje, a to je Luminosity, koji je završio kao prvi u grupi ispred MIBR-a i Cloud9-a.

Cloud9 je sinoć imao priliku da osigura prvo mesto, ali porazom od MIBR-a, napravili su mesta za Luminosity, koji je savladao Envy, što im je obezbedilo ušešće u Monpeljeu.

MIBR je užasno startovao svoje učešće u ESL PRO ligi porazom od Luminosity, ali nisu dozvolili da ih to kompletno poremeti. U preostala dva okrašaja bili su veoma ubedljivi, naročito sinoć, kada su razvalili sastav Cloud9-a. Mibr je protiv američke ekipe delovao neustrašivo, a sjajni coldzera nas je podsetio na najbolje dane. Konačan rezultat bio je 1-9 na Overpassu i 16-1 na Trainu za MIBR. Ovom pobedom MIBR je preuzeo poziciju broj dva od Cloud9, koji ne uliva mnogo samopouzdanja svojim fanovima, nakon ovakvog nastupa.

Luminosity se nadao da će im MIBR učiniti uslugu, pobedom nad Cloud9om, jer bi im u tom trenutku pobeda nad Envijem donela prvo mesto u grupi. Iako su startovali loše taj okršaj, pošto je Envy osvojio prvu mapu, na leđima Boltza, Luminosity je napravio veliki preokret. Na Infernu su bili bolji rezultatom 16-7, a n a Cachu 16-5. Za Luminosity, koji se nalazi na 35om mestu svetske rang liste, ovo je veliki rezultat, jer će imati priliku da se takmiče sa najboljim ekipama na svetu.

Related Articles