Slaba koncentracija koštala CR4ZY plasmana u polufinale Dreamhacka

Slaba koncentracija koštala CR4ZY plasmana u polufinale Dreamhacka

Ovog vikenda započeo je DreamHack Open u Švedskoj, na kojem je domaća CS:GO ekipa CR4ZY bila jedna od glavnih favorita za trofej. Ipak, nakon manjka koncentracije, ispustili su veliku šansu, što je Ancient znao da iskoristi, pa će naša ekipa pakovati kofere ranije nego što je očekivano.

Oni su grupnu fazu takmičenja započeli porazom od Ancienta. Ipak u borbi za opstanak bili su bolji od Chaosa, rezultatom 2-0. Tada na red ponovo dolati Ancient. Za razliku od prvog okršaja, ovaj je se igrao u formatu BO3. Prva mapa bio je Train, na kojem je Cr4ZY bio dominantan. Pobedili su sa 16-6, a tada je usledio Inferno. Sve je delovalo kao da ide po planu, naša ekipa je imala 8 meč poena, ali tada sve kreće naopako. Anceint osvaja poslednjih 8 rundi, da bi oteo Inferno u overtajmu. Na trećoj mapi, naši momci su izgledali potpuno razbijeno, što je Švedska ekipa iskoristila.

Oni će sada morati brzo da zaborave ovaj rezultat, pošto ih uskoro čekaju veoma btine kvalifiakcije. Nadamo se da će nastaviti da igraju u odličnoj formi, koju su imali pre početka turnria u Švedskoj i da je ovo bila samo mala pouka za budućnost.

Related Articles