Windranger i Ogre su poslednja dva heroja u borbi za novu Arcanu

Windranger i Ogre su poslednja dva heroja u borbi za novu Arcanu

Kada je počelo ovogodišnje glasanje za novu Dota 2 Arcanu, sigurni smo da nije puno vas očekivalo da će se baš ova dva heroja naći u velikom finalu. Sinoć zajedno sa novim, prestižnim Tiny itemom, stiglo je i poslednje glasanje za novu Arcanu.

Iako možda procentualno ne deluju kao veoma ubedljive pobede, kada pogledamo brojeve glasova, razlike su stvarno ogromne. Poslednji preostali support heroj je već par rundi pridobio podršku svih support igrača, pa je sa 15,5 miliona glasova savladao prošlogodišnjeg finalistu, Faceless Voida, koji je imao 11,4 miliona glasova.

Sa druge strane nalazi se Windranger, koja je u prethodnom kolu izbacila Invokera. Nakon tog okršaja očekivalo se da će savladati Spectru, a tako nešto je i uradila sa svojih 12.6 miliona glasova, dok je Spectre imala 9.7 miliona.

Stvarno je teško predvideti ko bi mogao da pobedi u velikom finalu, ali veliki broj fanova sa reddita i drugih sajtova okuplja se oko Ogre-a u nadi da će uspeti dvoglavi heroj da se domogne svoje Arcane. Ipak, Wind je jedan od najigranijih heroja u poslednej vreme, pa ne neminovno da će i ovo finale biti veoma uzbudljivo.

Related Articles