Apex data majneri pronašli još jednog heroja

Apex data majneri pronašli još jednog heroja

Poznata je činjenica da je Apex Legends veoma često na meti data minera koji neprestano tragaju za novim stvarima koje u igri još uvek nisu izbačene. Do sada su uspeli da pronađu nove puške,heroje kao i mnoge druge stvari od kojih se većina ispostavila kao tačno.

Pre samo par dana majneri su na svojim Twitter i YouTube profilima objavili kako su pronašli nove legende pod nazivom Revenant, Nomad i Blisk i koji bi navodno u budućnosti trebalo da ugledaju svetlost dana. Nije prošlo ni par dana od onda i već je otkriven sledeći heroj na kom Respawn radi. Novi heroj bi trebalo da se zove Skunner sa njegovonom pasivnom magijom Light Step. Sudeći po fajlovima koji su pronađeni ova pasivna će mu omogućuti da ne može da bude usporen niti detektovan od Bloodhound-a što složićemo se nije mala stvar.

Prva magija ovog heroja nazvana je Derbis trap i opisana je kao hrpa ruševine kroz koju kada neprijatelj prođe biva usporen i oštećen za određenu količinu helta. Titled Schiltrom Barrier Grenade, ovako je nazvana ultimativna magija Skunner koja će po svemu sudeći predstavljati štit koji će moći da se baci u vidu bombe. Još uvek je nejasno da li će on biti mali kao što je slučaj kod Lifeline ili dosta veći kao kod Gibraltara, ali u svakom slučaju mobilan štit će biti dobar support spell za celu ekipu.

Related Articles