Šampion ESL-a u Njujorku ispao na startu Dreamhack Mastersa

Šampion ESL-a u Njujorku ispao na startu Dreamhack Mastersa

Iako su pre tačno 3 dana napravili istorijski rezultat savldavši Astralis, ekipa Evil Geniuses je bila koja nas je napustila sa DreamHack Mastersa.

Umor je očigledno bio važan faktor u današnjem meču, te je ekipa Mousesports u uzbudljivom eliminacionom okršaju uspela da eliminiše mladu amerićku ekipu. Prvo se igrao Mirage, na kojem smo imali jedno veoma uzbudljivo prvo poluvreme u kojem je EG poveo sa 8-7. Ipak, na T strani su bili potpuno bespomoćni, a Karriganova je to znala da iskoristi. Osvojivši 9 od 11 rundi u drugom poluvremenu, Mouz je pobedio sa 16-10.

Na početku Traina, mislili smo da će Mout uspeti da zabeleži ubedljivu pobedu, ali to definitvno nije bio slučaj. Iako je u jedno trenutku rezultat bio 11-1, EG je uspeo da nadoknadi prednost. Malo po malo, Mouz vodstvo Mouza je opalo, pa im čak ni 3 meč poena nisu bila dovoljna da zavšre ovaj duel. Tek nakon dva produžetka, Mouz je odneo pobedu, što je značilo da će nas Evil Geniuses napustiti na samom startu velikog turnira u Švedskoj.

Odmah nakon toga, Team Liquid je eliminisao North, iako su izgubili prvu mapu.

Related Articles