Srpski PES reprezentativac sutra igra odlučujući meč na Svetskom prvenstvu

Srpski PES reprezentativac sutra igra odlučujući meč na Svetskom prvenstvu

Konačno je počelo Svetsko IeSF prvesntvo u Južnoj Koreji na kojem će Srbija imati predstavnike u tri različite igre: PES 2020, Tekken 7 i Dota 2. Prvi na scenu stupili PES2020 igrači, pa je tako i naš Stefan ”Kepa” Slavković započeo svoje učešće u grupi smrti.

Izvačenje igrača je bilo nasumično, te naš reprezentativac nije imao previše sreće sa žrebom. Zapao je u grupu sa Italijom, Portugalom i Holandijom, gde su svi predstavnici vrhunski igrači.

U prvom susretu sastao se sa najboljim igračem Italije, koji je agresivnom igrom u napadu stigao do brzih golova, zbog kojih je Kepa poražen sa 5-2. Da bi imao šanse da prođe grupu, morao je da slavi u sledećem okršaju, gde ga je čekao Holanđanin. Za razliku od prvog duela, ovoga puta Stefan bolje otvora meč. Dolazi do vodstva od 2-0, ali Holanđanin uzvraća istom merom. Ubrzo je naš igrač ponovo poveo, samo da bi Holanđanin još jednom izjednačio. Kepa je znao da mora da pobedi kako bi ostao na turniru, te je iskoristio sjajnu šansu u završnim momentima meča da bi na kraju slavio sa 4-3.

Pošto su Portugalac i Italijan remizirali, Stefan se sada nalazi na trećem mestu sa 3 poena. Njemu je neophodna pobeda u poslednjem meču protiv reprezentativca Portugala i pobednik tog duela obezbediće plasman u plej-of.

Related Articles